Tietoa lipunmyynnistä

12.6.2020

Jyväskylän Kesän verkkokauppa on näillä sivuilla avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Löydät sen Osta lippuja -napin kautta sivun oikeasta reunasta. Osa lipuista on myynnissä myös Lippupisteen kanavissa. Paikkalippuja (Kaupunginteatteri, Jyväskylän yliopiston päärakennuksen juhlasali) myy vain Lippupiste. Linkit Lippupisteen verkkokauppaan löydät tapahtumasivuiltamme.

Puistojuhlien liput ovat myynnissä vain Jyväskylän Kesän verkkokaupassa.

Tiedustelut:

liput@jyvaskylankesa.fi

 

Verkkokauppa avoinna ympäri vuorokauden.

Lipunmyynnin puhelinpalvelu 0600 900 900 (2 € / min) ma-la klo 9-21 & su klo 10-18.

Liput ovat myynnissä kaikissa Lippupisteen myyntipisteissä sekä R-kioskeissa kautta maan.

Lippupisteen myyntipisteitä Jyväskylässä:

  • Prisma Seppälä, Ahjokatu 7. Joka päivä klo 7–23, puh. 010 767 3108
  • K-Citymarket Keljo, Kylmälahdentie 6. Ma-la klo 8–21, su klo 10–20
  • R-kioskit, aukioloajat vaihtelevat

Ovilipunmyynti
Jyväskylän Kesän tapahtumapaikoilla myydään lippuja alkaviin esityksiin tuntia ennen esitysten alkua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lippukapasiteetti on turvallisuussyistä tänä vuonna rajattu, joten suosittelemme lipun ostamista etukäteen. Ovilipunmyynnissä käy maksuvälineenä vain kortti.

 

Lippuvaihtoehdot

  • peruslippu
  • eläkeläinen
  • opiskelija/työtön/siviilipalvelus/varushlö/alle 18-vuotias

Jyväskylän Kesän Lahjakortti on ostettavissa Lippupisteen toimipisteistä. Lahjakortille voi ladata 10-100 euron summan käytettäväksi Jyväskylän Kesän tapahtumiin.

Useimmat arvosetelit käyvät maksuvälineenä Lippupisteen myyntipisteissä. Nettisivujen omassa verkkokaupassa seteleistä käyvät Smartum ja EazyBreak. Arvoseteliä ei voi käyttää Lippupisteen verkkokaupassa.

R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla. R-kioskit ottavat maksuvälineenä vastaan seuraavat sähköiset maksuvälineet: Wellness Wallet, Smartum-mobiilimaksu, Ticket Mind&Body, Ticket Duo, Eazybreak ja ePassi.

Verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät lipunmyyntikumppaneidemme Lippupiste Oy:n tai Liveto Group Oy:n palvelumaksun (1,50–4,50 € / lippu). Alennuksia ei voi yhdistää. Pääsylippuja ei lunasteta takaisin.