Turvallisuus Jyväskylän Kesässä

22.9.2020

Päivitetty 15.10.2020

Koronaviruksen vuoksi huolehdimme Jyväskylän Kesän yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuudesta erityisjärjestelyin. Tapahtumien yleisömääriä on rajattu, ja yleisön turvaetäisyyksistä huolehditaan lisäksi katsomoiden järjestelyillä. Jyväskylän Kesän henkilökunta valvoo turvaetäisyyksien noudattamista. Tapahtumissa on maskisuositus.

Lipunmyyntihenkilökunnalla on käytössään suojavisiirit sekä -käsineet. Tapahtumapaikkojen opasteet muistuttavat turvaetäisyyksistä. Tapahtumissa on tarjolla käsidesiä sekä kertakäyttökäsineitä. Tänä vuonna Jyväskylän Kesän ovilipunmyynnissä käy vain korttimaksu.

Ethän tule tilaisuuksiin sairaana. Henkilökuntamme työskentelee ainoastaan terveenä. Esiintyjien, henkilökunnan ja yleisön turvallisuus on etusijalla, ja tapahtumat järjestetään, mikäli se on turvallista.

Turvallista festivaaliosallistumista!