Jyväskylän Kesän 2022 vapaaehtoishaku on avattu

7.4.2021

Etsimme jälleen ystävällisiä ja palvelualttiita henkilöitä vapaaehtoisiksi Jyväskylän Kesään! Edessämme on nyt jo 67. perättäinen festivaali, joka järjestetään 6.–12.7.2022. Festivaalin onnistuminen on paljolti kiinni vapaaehtoisten työntekijöiden arvokkaasta työstä.

Vapaaehtoisille on tarjolla tehtäviä esimerkiksi roudauksen, somistuksen, lipunmyynnin ja siivouksen parissa. Vapaaehtoiset saavat kiitokseksi työstään päivittäiset ravintolaruokailut, festivaalipaidan, ilmaisen sisäänpääsyn esityksiin joihin mahtuu, sekä päätösillanvieton ja karonkan. Tehtäviin valituilta odotamme reipasta otetta sekä työhön sitoutumista. Huomioithan, että kaikki muutokset vapaaehtoistyöhön liittyen ovat mahdollisia.

Lue lisää vapaaehtoisena työskentelystä ja hae mukaan tästä.