Tule harjoitteluun!

Tule tekemään Kesää!

Kaupunkifestivaali Jyväskylän Kesä etsii harjoittelijoita toteuttamaan tulevan kesän tapahtumaa. 65-vuotisjuhlavuottaan viettävä festivaali järjestetään ajalla 1.–7.7.2020. Tapahtumavuoden teemana on ympäristö. Monitaiteiseen ohjelmistoon kuuluu mm. teatteria, konsertteja, puistojuhlia, kursseja, sirkusta, tanssia, elokuvia, työpajoja ja keskusteluja.

Jyväskylän Kesä tarjoaa monipuolisia ja kehittäviä harjoittelukokonaisuuksia. Harjoittelun sisältö voidaan muotoilla osaamisen, kiinnostusten ja tarpeiden mukaisesti. Harjoittelun ytimessä voi olla esimerkiksi tapahtumatuotantoon tutustuminen, erilaisten osakokonaisuuksien tuottaminen, kehittämishankkeisiin osallistuminen, tekninen tuotanto, markkinointi, viestintä, vapaaehtoisten koordinointi tai myynti- ja asiakaspalvelutehtävät. Harjoittelun kesto ja ajankohta voidaan sopia joustavasti. Harjoittelu on palkatonta.

Tarjoamme opastusta ja ohjausta, rennon festivaalitoimiston mukavine työkavereineen, rajattomasti kahvia tai teetä sekä mahdollisuuden päästä mukaan ideoimaan ja kehittämään Jyväskylän Kesää. Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen kesa@jyvaskylankesa.fi.

Lisätietoja:

Anniina Hartikainen
Jyväskylän Kesän tuottaja
040 585 9575
anniina.hartikainen@jyvaskylankesa.fi